(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2017)
Осы зерттеуде кәріс тіліндегі «өмiр және өлiм» туралы мақал-мәтелдердің тұжырымы талданды. Зерттеудің нәтижесінде кәріс мәдениетінде «өмiр және өлiм» қабылдауы және қауымдастығы анықталды.