(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2018)
Мақалада Әзірбайжандағы Агдам ауданының топонимдері лексика- семантикалық тұрғыда зерттелген. Кейбір топонимдердің эти- мологиялық түсіндірмесі берілген, олардың грамматикалық ерек- шеліктері түсіндірілген. Бұл осы аймаққа тән –лы және –лар жұрнақтарының үлгілері негізінде дәлелденді. Агдам территориясындағы топонимдерді зерттеу барысында осы жердің ежелгі түрік ұлыстарының мекені болғандығы тағы расталады.