(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2017)
Берілген мақалада қазақ, қытай және ағылшын тілдерінің сөйлеу әдебі жүйесінде салмақты орын алатын мадақсөздерге салыстырмалы талдау жасалынған. Ұлттық болмыстың қаймағын бұзбай, бар бояуының қанық сақталып, тіл арқылы айқындап білуде орны ерекше танылған мадақсөздерге талдау жасау арқылы үш ұлттың мәдени болмысы мен ойлау жүйесі, қоршаған дүниені қабылдаудағы ұлттық менталдық танымы туралы жан-жақты ақпарат берілген.