(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2017)
Бұл мақалада дзен буддизмнің жапон поэзиясына ықпалдығын талқылау мүмкіншілігі жасалынады.Дзен буддизмнің мағынасы және оның идеялық принциптеріне анықтама беріледі. Дзен буддизмінің пайда болу көзі,оның жапон мәдениетіне ықпалдығы ашылады.Аса көңіл дзен буддизмдік идеяларының аса танымал жапондық поэт Мацуо Басенің шығармасшылығында шағылысқан және де дәстүрлі хайкай жанрына бөлінген.