(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада лингвомәдени бірліктерге бірлген тұжырымдарды жинақтай келе, лингвомәдени бірліктерді лингвомәдениеттанымдық аударматану ғылымының негізгі нысаны ретінде қарастырады. Лингвомәдениеттанымдық аударматану ғылымы – мәдениеттану, лингвомәдениеттану, аударматану ғылымдарын тоғыстра қарастыратын жаңа ғылыми бағыт ретінде қарастырылған. Біз бұл ғылыми жұмыста лингвомәдени бірліктерге жаңа бір қырынан тұжырымдама беруге тырыстық.