(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Бұл мақалада корей тіліндегі қаратпа сөздердің, есім таңдаудағы ерекшеліктер мен тегінің шығуы секілді антропонимдік формасының ерекшеліктері қарастырылады. Корей тілінде жекелеген есімдер қаратпа сөз ретінде қолданбай, оларды қолдануына шектеу қойылуы себебінен, антропонимдердің ұлттық ерекшеліктерін айқындау мақаланың мақсаты болып отыр.