(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада корей тілін үйретуде «E-Learning» технологияларының қолдануы қарастырылады. Жоғары оқу орындарындағы аудиторияға арналған Қазақстанның ең танымал және қолайлы білім беру сайттары мен олардың сипаттамалары келтірілген. Бұл тілдік ортада корей тілін оқып жүрген студенттерге үлкен мүмкіндік береді.