(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Сайф Сараидың «Гүлстан бит-түрки» еңбегіндегі арабизмдердің лексика-грамматикалық сипаты қарастырылады. Ортағасырлық ескерткіште кездесетін араб сөздерінің сан-мөлшері, ол сөздердің түркі тіліне енген кезде фонетикалық, грамматикалық және семантикалық өзгеріске ұшыраған немесе ұшырамағандығы туралы айтылады.