(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақала қазақ және араб тілдерінің мақал-мәтелдеріндегі «қонақжайлылық» концептісіне арналған. Концепт қазақ және араб халықтарының дәстүрлерімен тығыз байланысты және олардың мәдениетінің тілдік бейнесін суреттейтін болғандықтан, салыстырылып отырған екі тіл үшін өзекті.