(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Түркі тілдес республикалардың экономикалық қарым-қатынастарын негізін алсақ, бір-біріне қарама-қайшы, әртүрлі экономикалық үлгілері мен стратегиялары алдыңғы қатарға шығады. Орталық Азияда интеграциялық үдерістердің дамуына күрделі кедергілер бар: сауда, көлік салаларындағы бақталастық, газға қатысты дау-дамай сияқты мәселелер аймақтағы елдердің өзара ынтымақтасуын тежейтін қайшылықтардың болғанын айғақтайды.