(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада Корея Республикасының мысалына сүйене отырып, білім, ғылым және бизнестің интеграциясы елдің білімге негізделген экономикасын қалыптастыруы белгіленген. Корея Республикасында жоғары оқу орындары, бизнес кәсіпорындары мен мемлекет арасындағы ынтымақтастығы жақсы дамыған. Осылайша өздерінің ғылыми жобаларын жүзеге асыру үшін, жоғары оқу орындары әр түрлі мемлекеттік органдарымен қаржыландырылады. Көптеген бизнес кәсіпорындары noblesse oblige негізінде әлеуметтік қажеттіліктер мен білім беруін қаржыландырады.