(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Мақалада Абай мен Тагордың философиялық көзқарастары қарастырылған. Олардың философиялық еңбектерінде негізгі әлеуметтік-философиялық, діни және ағартушылық бағыттар айқындалған. Сондай-ақ, мақалада адам өмірінде негізгі орын алатын іс-әрекеттер мен әлеуметтік құндылықтарға талдау жасалынған.