(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Мақалада Қытайдың Орталық Азия геосаяси аумағына кіретін мемлекеттерге қатысты стратегиясы қарастырылады. Бүгінгі таңда қарқынды дамып келе жатқан бұл аймақтағы Қытайдың мүдделері туралы сөз қозғалып, стратегиясының негізгі бағыттары айқындалады.