(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Бұл мақалада Оңтүстік Кореядағы неке мигранттарына қатысты стереотиптердің БАҚ-нда қалыптасу үрдісін қарастырады. Оңтүстік Кореяның күнделікті жарық көретін ірі газеттерінің бірі ретінде «Чосон Ильбо» газетінің интернет-мұрағатындағы мақалаларды іріктеп алып контент-сараптама жасау жолымен және осы іспеттес академиялық зерттеулердің нәтижелеріне негіздей отырып жаңа корей қоғамында мултимәдениеттік саясатты артқа тастай отырып, БАҚ-нда неке мигранттарына тілектестік қатынастың пайда бола бастағандығын дәлелдейді.