(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада қытай әдебиетінің белді қаламгері Лаошының белді туындыларындағы жалқы есімдердің семантикасына талдау жасау арқылы қытай ұлттың мәдени болмысы мен ойлау жүйесі, қоршаған дүниені қабылдаудағы ұлтының менталдық танымы туралы жан-жақты ақпарат берілген.