(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада дін мен мемлекеттің арақатынасы мәселесі қарастырылады. Тарихи фактілерге тоқтала отырып, заманауи үрдістердің дінге әсері нәтижесінде пайда болған діни өзгерістер жан-жақты сарапталады.