(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Қытай модернизациясын зерттеу мәселелері қарастырылған. Қытайда болып жатқан үрдістерді дұрыс түсініп, бағалау үшін ҚХР-дың ұстанып жүрген идеологиялық қағидаларының түб-тамырын зерттеу қажеттігі, яғни қытай ойшылдарының откен ғасырларда жазып ке