(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Африка мүйізі аймағындағы қарулы қақтығыстар қарастырылып, Мысыр Араб Республикасының бұл қақтығыстарды реттеуге бағытталған аймақтық саясаты зерделенеді. Мақалада автор бейбітшілік пен тұрақтылықты сақтауды көздейтін Мысырдың аймақтағы дипломатиясына оң баға беріліп, Африка мүйізі аймағы Мысырдың аймақтық сыртқы саясатының маңызды бағыты болып табылады деген қорытынды жасалады.