(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Мақалада жаңа ғасырдың басындағы Қытай дипломатиясының даму эволюциясына сараптама жасалған, сонымен қатар Қытай дипломатиясының алдына қойып отырған мақсат- міндеттері мен оның Шаңхай Ынтымақтастық Ұйымында қолданылуы қарастырылған.