(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада корей тілін түсініп қабылдауды және сол тілде айтылу мәселесіне көңіл бөледі, сол секілді түрлі жағдаяттарға сәйкес корей тілдік құралдарын қолдану қабілеттілігі қарастырылған.