(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Бұл мақалада ауызекі тілді дамытуға қажетті біліктіліктер қарастырылған. Осы біліктіліктерді игеру әдіс-тәсілдері. Сонымен қатар ауызекі тілді оқытудағы мәдениетаралық қарым- қатынастың рөлі зерттеледі.