(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Берілген мақалаға автор педагогикалық қызметі барысында жиі қолданатын құзыретті-бағдарлы және тұлғалық- бағдарлы тапсырмалар арқау болған. Автор 2014-2015 оқу жылының қазан айында өткізген республикалық шеберлік сыныбы осы мақаланың негізгі ақпарат көзі болып саналады.