(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Шет тілін үйрену үшін әлеуметтік желілерді пайдалану бірте-бірте өсіп келеді. Соңғы 5 жылда Busuu, Italki, Livemocha, Voxswap т.с.с. сияқты сайттар жарыққа шыққан сәттен бастап, кең қолданысқа ие болды. Бұл мақалада осы сайттардың ішіндегі біреуі Lang-8 сайтын пайдалануға бағытталған. Сондай- ақ, топпен шет тілін үйрену жеке үйренгенге қарағанда әлдеқайда тиімді.