(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Mақала жапон соматикалық фразеологиялық бірліктерін орыс тіліне аудару тәсілдерін зерттеуге арналғ ан. Мақалада тіларалық эквиваленттілікке әсер ететін факторлар қарастырылып, тіларалық эквиваленттер айқындалып, эквивалентсіз соматикалық фразеологизмдерді аудару тәсілдері қарастырылды.