(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Корей тілінде сленг сөздер ерекше орын алады. Заман талабына сай, корей кинолары мен әндерінде көрініс тапқан сленгтердің зерттелу тарихына шолу жасап, корей тіліндегі сленг ұғымына терең түсініктеме беру осы мақаланың мақсаты болмақ. В данной статье даётся общая характеристика сленга корейского языка, включая историю исследования корей- ского сленга. В области корееведения тема сленга требует активного исследования с целью изучения образа мышления корейцев.