(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
В статье представлен практический опыт стран Азии, в частности Сингапура, Объединенных Арабских Эмиратов и Малайзии в сфере социальной защиты и поддержки семей с детьми. Данные методики могут быть полезны для имплементации в Казахстане. Мақалада Азия құрлығының, атап айтқанда Сингапур, БАӘ және Малазия елдерінің балалары бар жанұяларға қолдау көрсету мен әлеуметтік қорғау салалары бойынша, тәжірбиесі көрсетілген. Аталмыш әдістемелерді Қазақстанда қолдануға пайдалы болып саналады.