(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада Қытай еліндегі нумерологияның шығу тарихы қысқаша баяндалады. Қазақ және қытай тілдеріндегі 1-3 сандарынан жасалған нумерологиялық фразеологиялық бірліктерге жеке талдау жасалып, аудармасы мен түсіндірмесі қоса берілген. Нумерологиялық фразеологиялық бірліктер арқылы нақты әрі қызықты мағлұматтар берілді. В данной статье рассматривается формирование нумерологии в Китае на основе исследований уче-ных. А также рассматриваются нумерологические фразеологические еденицы в казахском и китайском языках.