(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Шәкәрімнің адамға байланысты қойған бес сұрағына иранның ақыны Моулана Джалаладдин Румидің көзқарасы бойынша және оның атақты шығармасы Маснави-йе Манавиін пайдалана отырып, жауап ізде , сондай-ақ екі ақынның дүниетанымын салыстыру қарастырылады. В статье рассматривается поиск ответы на пять вопросов Шакарима глазами Моулави Джалаладдин Руми, а также дается сопоставительный анализ мировоззрения двух поэтов.