(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада Қытай тіліндегі көркем әдебиетті аударуда көңіл бөлетін бірнеше түйіндерге тоқталдым. Несколько основных вопросов, которым надо уделить внимание при переводе художественной ли-тературы китайского языка.