(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада түрік тілінің терминдену үрдісін және бұл үрдістің ерекшеліктерін анықтау үшін сол ерекшеліктерге байланысты үрдісті кезеңдерге бөлуі қарастырылған. В статье рассматривается тенденция к терминированию лексики турецкого языка, а также даются определения особенностей этой тенденции, ее деление на периоды в связи с этими особенностями.