(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Данная статья посвящена теме кулинарных кодов в казахском и китайском языках. Дается их сравнительный анализ, а также их классификация. Различия между образными выражениями обоих языков по кулинарной тематике дают представление об отличительных чертах каждой из культур. Берілген мақалада қытай және қазақ халықтарындағы аспаздық коннотациялар салғастырунысанына айналған. Екі тілден алынған мысалдар арқылы аталмыш екі халықтың материалдық мәдениетіндегі ұқсастықтар мен айырмашылықтар көрсетіледі.