(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада әлемдік жаһандану жағдайындағы діннің, оның ішінде ислам дінінің өзгеруі тарихи- философиялық тұрғыдан қарастырылады. Тарихи фактілерге тоқтала отырып, заманауи үрдістер дің дінге әсері нәтижесінде пайда болған діни өзгерістер жан-жақты сарапталады. В статье рассматривается изменение религии, в том числе исламской религии в историко-фи лософском аспекте. Также тщательно анализируются религиозные изменения, которые появились в результате влияния современных процессов на религию.