(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада қазіргі таңдағы араб тілінің мұнай ӛндірісі саласындағы терминдік жүйесі мен мұнай ӛндірісі саласындағы араб терминдерінің жасалу жолдары, түрлері, құрылымы мен қолдану ерекшеліктері туралы баяндалады. В статье рассматриваются пути образования и свойства арабских терминов и их использование в сфере нефтепроизводства.