(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
В статье авторы презентуют использование компетентностно-ориентированных заданий на уроках китайского языка. В качестве дидактического образца используется урок из «Практического языка в 3-х частях», разработанный автором. “Қытай тілін оқыту барысында құзыреттік-бағдарлы тапсырмаларды қолдану” атты бұл мақалада авторлар қытай тілін оқыту барысында құзыреттік-бағдарлы тапсырмаларды қолдану мәселелерін нақты мысалдармен және жаттығулармен көрстетіп берген. Мақалада берілген сабақ Ф.Н. Дәулеттің «Қытай тілінің практикалық курсы» оқулығынан алынған.