(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Абай Құнанбайұлының «Əсемпаз болма əрнеге» деп басталатын өлеңіне діни мəтіндер аясында талдау жасалады. Осылайша, ақынның ой-толғамдары діни мəтіндермен астарласып жатқандығы жайында сөз болады.