(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Құран мəтіні аясындағы жүрек концептісі туралы сөз болады. Құран мəтініндегі «Жүрек» ұғымындағы лексемалар талдауға түседі. Əрбір лексеманың Құрандағы қай сүренің қай аяттарында кездесетіндігі кесте түрінде беріледі. Құран мəтініндегі жүрек концептісі имандылық тақырыбымен тікелей байланыста қарастырылатындығы тұжырымдалады. Құран мəтініндегі жүрек концептісінің қандай тіркестермен вербалданатындығына да қысқаша шолу жасалады.