(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Бұл ғылыми мақаланың басты мақсаты – қазақ жəне қытай тілдеріндегі киелі сандардың маңызы мен рөлін таныстыру. Авторлар сандардың этимологиясын, танымдық сипатын ашып көрсетеді. Основная цель этой научной статьи – раскрыть значение и роль священных чисел казахского и китайского языка.