(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Беріліп отырған мақалада отбасы концептісінің концептілік мазмұны айқындалады. Қазақ лингвомəдениетіндегі отбасы, семья, жанұя лексемаларының қолданыс жиілігі əлеуметтік лингвистиканың сауалнама жүргізу əдісі арқылы нақтыланады. В данной статье рассматривается концептуальное содержание концепта «отбасы». Частота используемых лексем отбасы, семья, жанұя в казахской лингвокультуре определяется соцолингвистическим методом анкетирования.