(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада Иран Ислам Республикасының парсы тілін оқытудағы әдістері мен мүмкіндіктері туралы айтылады, мақаланы жазудағы басты мақсатымыз қазақ тілді және парсы тілін оқытатын оқытушылар мен студенттердің танымдық қорына мәліметтер қосу. В статье рассматриваются возможности изучения персидского языка и его роль для обучающихся. А так же предусматриваются минусы изучения персидского языка.