(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада«Шет тілі» пəні бойынша өзіндік жұмыс сабақтарында ойбөліс(дебат) технологиясын қолданудың тиімділігі туралы айтылады. Түрік, Ресей əдіскерлерінің оқу құралдарын пайдалана отырып түрік тілін оқыту барысында өзіндік жұмыс тақырыптарын таңдау жəне үйрету технологиялары ұсынылады. В статье рассматриваются особенности методики использования дебатной технологии в самостоятельной работе под руководством преподавателей по курсам иностранного языка.