(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Бұл мақалада XX ғасырдың басындағы қытай əдеби революциясы жан-жақтылы зерттелген В статье автор подробно рассматривает китайскую литературную революцию начала ХХ века.