(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Қазақстан мен Қытай арасындағы қазіргі кездегі мəдениет саласындағы ынтымақтастық мəселелері баяндалып, жан-жақтылы қарас тырылған. В статье автором разносторонне рассматривается вопрос о сотруд ни честве между РК и КНР в области культуры.