(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
К.Х. Таджикованың «Əбу Насыр əл-Фарабидің «Дəлелдеме» трактаты туралы» атты мақаласы əл-Фарабидің орыс тілінде аударылмаған шығармасының мазмұнын, ондағы проблемалық мəселелерді ашуға арналған. В статье «О трактате Абу Насра аль-Фараби «Доказательство», еще не переведенного на русский язык, раскрыто его содержание с анализом некоторых проблемных вопросов.