(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада қазақ фольклорындағы діни тақырыптағы шығармалардың сюжеттері мен мотивтерінің таралуымен, қазақ ауыз әдебиетіне мұсылманшылық шығармалардың ену тарихы қарастырылған.