(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Мақалада оқытудың дəстүрлі есебі қаралады, жапон жəне шетел тілдері негізгі тəсілді болып саналады. Əрбір тəсілдік өзгірістер қаралып, айырмашылықтары толық талдаудан өткізілген. В данной статье рассматривается эволюция развития и становления коммуникативного подхода в Японии. Посредством основных трудов японских лингвистов раскрывается исходное положение данного подхода.