(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Бұл мақалада жапон тіліндегі фразеологизмдер – тұрақты тіркестер қарастырылады. Мақала авторы жапон тілінің фразеологизмдерін зерттей отырып, қазақ жəне жапон тілдеріндегі тұрақты тіркестерге сараптама жасай отырып, екі тілдегі ұқсастықтар мен айырмашылықтарды анықтап, салыстырма жүргізген. В данной статье рассматриваются фразеологизмы в японском языке. Автор статьи, исследуя фразеологизмы в японском языке, провел анализ фразеологизмов в казахском и японском языках. Тем самым выявил их отличия и схожести.