(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Мақалада жапон тілінде сыпайы сөйлеу кезіндегі кейбір қиындықтардан туындаған мəселелер қарастырылған. В данной статье рассмотрен ряд вопросов, которые представляют некоторые трудности при использовании вежливой речи в японском языке.