(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
В статье рассматриваются заимствованные слова c арабско-персидких языков по отдельным тематикам. Мақалада араб-парсы тілдерінен енген сөздер жеке-жеке тақырыптармен беріліп, қарастырылған.