(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Мақала Оңтүстік Кореяның баспасөзі мен оның даму кезеңдеріне арналған. Баспасөз қоғамды нығайтуда үлкен рөл атқарғандықтан, қоғамның айнасы болып табылады. Cтатья посвящена прессе Южной Кореи и пути ее становления и развития. Пресса играет большую роль в укреплении общества, пресса – это зеркало общества.