(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
В данной статье рассматривается вопрос влияния традиционных ценностей на формирование нынешней идеологии в процессе модернизации политической системы Китая. Мақалада Қытай өркениетінiң қазiргi даму кезеңіндегі идеологиясы жəне жаңғырту процестерінде Қытай елінің көне дəстүрлерінің ықпалы қарастырылады.